20130529-115128.jpg

Van 15 tot en met 26 april gaat FFector op tour door Nederland om langlopende en/of complexe verzuimdossiers vrijblijvend te bespreken

Vorig jaar februari deden we voor het eerst de VerzuimTour en bezochten we 11 plaatsen in Nederland. We dronken bij ruim 37 bedrijven een kopje koffie en maakte met 49 HR adviseurs kennis. Met hen bespraken we 55 verzuimdossiers. Naast de FUN die we gehad hebben kunnen we dus met recht zeggen dat FFector on tour een succes was.

 

En dus doen we het dit voorjaar opnieuw. Vorig jaar hebben we ervaren hoe hard HR adviseurs van kleine en grote bedrijven het nodig hebben om eens te sparren met iemand buiten de organisatie. Gewoon onder het genot van een kopje koffie.
En dit keer doen we het weer anders. Om niemand uit te sluiten maken we dit jaar geen geografische planning. Dat wil zeggen dat iedereen die ons een uitnodiging stuurt bezocht wordt.

Van 15 tot en met 26 april reizen we naar verschillende steden om vrijblijvend langlopende en/of complexe verzuimdossiers te bespreken. Op www.ffectorontour.nlvindt je de agenda met een overzicht op welke dagen we nog beschikbaar zijn. Hier kun je ook direct een afspraak inplannen.

Waarom on tour?

FFector is ruim 8 jaar actief op het gebied van ARBO en verzuimbegeleiding en we weten inmiddels dat bijna iedere werkgever één of meerdere verzuimdossiers heeft liggen waarvan het traject stagneert, het UWV niet meewerkt en de oplossing niet dichterbij lijkt te komen. Meestal helpt het als er een externe partij met een frisse blik even meekijkt. Juist daarom komen we graag bij je langs om die verzuimdossiers te bespreken en je te voorzien van een second opinion.

Tot volgende week!
FFector on tour Team