Loading...
  • Nu een oplossing

    Zonder aansluiting helpen wij je ook

FFector Prepaid

Ben je al voorzien van een arbodienst en wil je toch graag een frisse blik en aanpak? Met de FFector Sneldiensten kun je zonder aansluiting gewoon genieten van New Skool HR.

  • Je kunt kiezen voor advies, begeleiding en bemiddeling in 1 voordeelbundel met een vaste prijs
  • Maatwerk en toch gelegenheid om flexibel effectieve ondersteuning in te zetten op (langlopende) verzuimdossiers.
  • Een troubleshoot abonnement waarmee we werkgevers ondersteunen bij complexe verzuimdossiers die directe ondersteuning vragen
  • Begeleiding van zieke ex-werknemers, ook nadat ze uit dienst zijn

FFector Prepaid

497,= *

De FFector Prepaidkaart biedt advies, begeleiding en bemiddeling in 1 voordeelbundel. Alle ruimte om op de juiste momenten extra ondersteuning in te zetten, complementair op het pakket bij je huidige dienstverlener.

Je hebt de keuze uit meerdere bundels.

MEER INFORMATIE

FFector Flex Abonnement

287,=*

Het Flex ffect abonnement geeft je als werkgever alle gelegenheid om flexibel effectieve ondersteuning in te zetten op (langlopende) verzuimdossiers.

Met het Flex ffect abonnement beschik je elke maand over een stukje maatwerk afgestemd op de inhoud van je verzuimdossiers.

MEER INFORMATIE

FFector I-Trouble

750,=

Het I-Trouble abonnement is een troubleshoot abonnement waarmee we werkgevers ondersteunen bij complexe verzuimdossiers die directe ondersteuning vragen.

Het dossier wordt daarmee aan ons overgedragen, waarbij we een plan van aanpak maken, het dossier “poortwachterproof” maken en zorgdragen dat binnen de afgesproken periode het dossier wordt afgerond.

MEER INFORMATIE

FFector Mini WIA

1077,=

Dit is een traject specifiek voor werkgevers die hun zieke ex-werknemers willen blijven begeleiden ook nadat ze uit dienst zijn.

Dat is handig nu de modernisering ziektewet ervoor zorgt dat werkgevers verantwoordelijk blijven voor de begeleiding van zieke ex-werknemers.

MEER INFORMATIE